4tech, sebastian7905, grube mody Chlopaki
Polecam Warsztat u Krzynola - okolice Trójmiasta
Zwiń
X
-
Dzwoniąc do Krzysia, stwierdziłem, że u niego ruch jak diabli :twisted:O2FL: W stajni już tylko O2 FL BKD
Była O2: Antracytowy Żonkowóz 1,6 FSI
Była O1: Nastoletnia Oliwka ~140KM/325Nm
Komentarz
-
-
Ja również jestem po wizycie u Krzyśka i sąsiada Piotra.
Klocki przód oraz tył i tylne tuleje przedniego wahacza od Cupry jeżdżą w RSie nowe po wizycie.
Wszystko zrobione elegancko i mega sumiennie. Dodatkowo obejrzana zawiecha przód oraz tył. Nic dodać nic ująć.
Gdyby Panowie zajmowali się kompleksową mechaniką nigdzie indziej bym nie jeździł.
Gdyby ktoś zastanawiał się nad wymianą tulejek (samych tulejek) to jest to jak najbardziej u Krzynola i Piotra do zrobienia.
Jeszcze raz dzięki!
Pzdr,Jest:
O2 FL RS, 2009 2.0 TDI CR, 190KM, 410Nm by SoftCar
Była:
O1 Tour 2006, 1.6 BFQ + LPG BRC Seq24
O1 1998, 1.6 AEE + LPG
Komentarz
-
-
Kolejna wizyta na +
Typowa eksploatacja - wymiana klocków plus kasowanie błędów po wymianie akumulatora. :wink:
Jak zwykle dobre towarzystwo i pozytywnie zrealizowana naprawaO2FL: W stajni już tylko O2 FL BKD
Komentarz
-
-
Po pewnych problemach z turbinką wybrałem się do doktora zrobić badania ,a tu ni skąd ni zowąd autko się go wystraszyło i nagle wyzdrowiało ,co nie znaczy ,że doktor i tak kazał obserwować pacjenta . Po ciężkich badaniach jakim doktor poddał pacjenta wyniki wyszły jakby się dopiero urodził ,więc chorobę można nazwać zwykłą czkawką ,z karty pacjenta wymazaliśmy wszystkie błędy i z bananem na twarzy wróciłem do domu .
Panowie zapisywać swoje dzieci do doktora krzynola bo to niezwykle miły pan ,który z dbałością o dobro pacjenta zawsze mu pomoże
ps. była poprawka po poprzednich mechanikach ,niedbale złożyli osłonę akumulatora ,co oczywiście nie umknęło uwadze doktoraSebastian
Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
Jest Passat B7 Highline by sebastian7905
Była Black ELEGANCE by sebastian7905
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
Ja jeszcze nadmienię, że dobre towarzystwo to również zobaczenie sympatycznej facjaty moderatora wcześniejszego posta
Seba, a stuki z pod maski ucichły nieco?O2FL: W stajni już tylko O2 FL BKD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez 4techSeba, a stuki z pod maski ucichły nieco?Sebastian
Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
Dzisiejsza wizyta u doktora, zakończona pełnym sukcesem. Tym razem leczeniu poddany został Seat Leon (prawie FR). Uruchomiona multifunkcja w kierownicy, nareszcie można słuchać muzyki dzięki likwidacji druciarstwa, i największa frajda dla właścicielki - jak się okazało - światła dzienne !
Krzysiu, WIELKIE DZIEKI od DariiOII 1,4 TSI CAXA blekmiedzik
Komentarz
-
-
to i ja dodam swoje :diabelski_usmiech
podczas urlopu nad morzem odwiedziłem i ja Mistrza Oriklika
nie ma co się rozpisywać - elektryka z tyłu dołożona i profi robota w miłej atmosferze - dzięki KrzychuByła Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
-
Już u siebie w wątku się pochwaliłem, ale tutaj jeszcze nie :twisted:
Dziś w "Klinice Doktora Oriklika" padł rewelacyjny MOD nad MODY :diabelski_usmiech a mianowicie w 13,5 rocznym aucie w użytkowaniu go przeze mnie już blisko 6 lat ops:
mam wreszcie Domykanie i Otwieranie szyb z pilota.
Mówię tu o moim paździerzu O1 i rozwiązanie jest ORI :diabelski_usmiech :!:
No niemal ori :P bo trzeba było użyć bardzo starego kabla i czeskiego programiku
Krzynol, dziękuję i do jutra :lol:O2FL: W stajni już tylko O2 FL BKD
Komentarz
-
-
4tech, a nowe oczy ?
To dodam jeszcze ,że ja też odwiedziłem doktora ,który uzdrowił moje auto i wreszcie widać przeszkody tzn. działa OPS , oraz najważniejsze zdiagnozował to co wkurzało mnie od niedawna ,czyli piski ,trzaski dochodzące z okolic silnika zostały znalezioneSebastian
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
Nowe oczy będą dziś :slinkaO2FL: W stajni już tylko O2 FL BKD
Komentarz
-
-
A i zapomniałem - kolejne podziękowania za owocną wizytę
Lampki zmienione, spryski uszczelnione, jedynie pozostał do zrobienia obwód zamykania klapy bagażnika - na razie instalacja się suszy :wink:
Klinika Doktora Oriklika jak zwykle ogarnęła temat wzorowo :diabelski_usmiech
A radość modzenia trzeba dawkować - bo to uzależnia :twisted:O2FL: W stajni już tylko O2 FL BKD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez slawciolNo i ja dołączę się do pochwał co do Krzynola, dzisiaj odwiedziłem i pierwsze podstawowe mody za nami, ;-) czekam teraz na resztę. polecam Krzynola niezdecydowanym.
slawciol, - dawaj na spota
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mrfaziZamieszczone przez slawciolNo i ja dołączę się do pochwał co do Krzynola, dzisiaj odwiedziłem i pierwsze podstawowe mody za nami, ;-) czekam teraz na resztę. polecam Krzynola niezdecydowanym.
slawciol, - dawaj na spota
kiedy spot? ja mam octe od 2 miesięcy wiec jestem "nowy" w temacie
Aaaa, już wiem, hmm, akurat 21 jestem w stolycyczarna perła
Komentarz
-
-
->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez krzynolslawciol, przyjedź przyjedź, może będą inne 1,4 TSI
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...84&start=18850czarna perła
Komentarz
-
-
Kolejna robota wykonana u Krzynola oraz sąsiada Piotra zakończona pełnym sukcesem, wcześniej grzane spryski oraz czujnik poziomu płynu spryskiwaczy, teraz wymiana łożysk i poduszek kolumny Macphersona lewa i prawa strona, wymiana łożyska w przednim kole (tu się działo, przegub nie chciał wyjść z piasty) Polecam, pełne profesjonalne podejście oraz mila atmosferaczarna perła
Komentarz
-
-
tak też można :szeroki_usmiech
->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-